Lees verder

(Er)vaar je mooiste koers! Dat is wat het team van de Tweemaster elke dag doet. En dat is ook onze boodschap aan onze leerlingen. Wij hebben passie voor onderwijs en werken hard om onze leerlingen ervaringen te beleven die hen een goede start in hun leven bieden en ervoor zorgen dat ze hoge ambities voor de toekomst ontwikkelen. "Experience is the best and indeed the only real teacher. " Helen Parkhurst

(Er)vaar je mooiste koers!

(Er)vaar je mooiste koers!
Dat is wat het team van de Tweemaster elke dag doet. En dat is ook onze boodschap aan onze leerlingen.
Wij hebben passie voor onderwijs en werken hard om onze leerlingen ervaringen te beleven die hen een goede start in hun leven bieden en ervoor zorgen dat ze hoge ambities voor de toekomst ontwikkelen.


"Experience is the best and indeed the only real teacher. "
Helen Parkhurst
Wij werken in een levendige en dynamische leergemeenschap waarin de betrokkenheid van alle belanghebbenden een belangrijk aspect is van een succesvolle school. De Tweemaster is een plek waar leerlingen, personeel en ouders worden gewaardeerd en met elkaar samenwerken om ervoor te zorgen dat leerlingen worden uitgedaagd, creatief worden geïnspireerd en ondersteund worden in hun emotionele ontwikkeling. Met de juiste balans ontwikkelen onze leerlingen het zelfrespect en het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te slagen in het leven. 

"Wat wij nodig hebben in onze maatschappij zijn mensen zonder vrees."
(fearless human beings)
Helen Parkhurst

Wij gunnen elk kind Daltononderwijs. 

uit het verslag van de visitatiecommissie

Complimenten voor de zelfstandigheid van jullie leerlingen. Dit is een hele mooie basis om het eigenaarschap te vergroten.